Middagsassistenten og dine middagsforslag

Middagsassistenten gir deg og familien din personlig tilpassede middagsforslag hver uke, helt automatisk. Hver søndag foreslår vi fire nye retter vi tror passer akkurat deg og familien din. Når forslagene er klare, finner du dem under «Oppskrifter», og dersom du ønsker kan du også få dem på e-post.

Forslagene baseres på følgende kriterier:

• Hva du har likt tidligere
  • Hva du har kjøpt tidligere
  • Hva andre kunder som ligner på deg liker
Om du gjennomfører Middagsassistenten, ser vi også på:
  • Ønsket tidsbruk: Omtrent hvor mye tid du vanligvis ønsker å bruke på matlaging på hverdager
  • Husholdningen din: Hvor mange du lager mat til, og om du ønsker barnevennlige forslag
  • Råvarer og budsjett: Om kvalitet eller pris er noe vi skal ta ekstra hensyn til
  • Favoritter: Om det er noe som er ekstra populært hjemme hos deg
  • Ting vi skal unngå: Om det er noen ingredienser du ikke liker

Jeg valgte «Vegetar» men får fortsatt opp retter med kjøtt eller fisk?

Ja, sånn fungerer det dessverre foreløpig. Når du velger at «vegetar» er «ekstra populært hjemme hos deg» så fokuserer vi altså mer på vegetar-retter, men du velger ikke bort alt annet. Vi jobber på spreng med å kunne tilby en Middagsassistent som tar hensyn til at du ikke ønsker kjøtt eller fisk overhodet. Dette er på planen!

Jeg savner muligheten til å si at jeg har en allergi!

Det skjønner vi godt, og dette skal vi selvfølgelig tilby om kort tid. Det er noe vi jobber med!