Slå av og på varslinger i appen

Vi anbefaler at du tillater varslinger i appen.

Gjennom appen vår sender vi ulike type meldinger og påminnelser for å gjøre handleopplevelsen din bedre. Det kan være:

• Informasjon om bestillingen din
  • Påminnelser som er nyttige ved henting
  • Informasjon om kuponger, panten du har levert e.l.
  • Personlig handlehjelp
  • Nyheter i butikken vi tror du vil like

Du kan alltid gjøre endringer senere, og er det enkelte typer meldinger du ikke vil ha anbefaler vi at du slår av og på hver enkelt varsling under brukerinnstillingene dine.

Jeg har skrudd av varslinger, hvordan skrur jeg det på igjen?

Dersom du har skrudd varslinger av, og angrer, kan du slå det på igjen ved å følge denne stien:

iOS:

Innstillinger > Varslinger > Oda