Hva skjer med mat som ikke kan selges

Vårt mål er å ha lavest matsvinn i Norsk dagligvarebransje og sikter på godt under 1%.

Nettbutikker har normalt mye lavere matsvinn (mat som ikke kan selges) enn vanlige butikker: Vi har ikke masse mat «på utstilling», og vi benytter smart, egenutviklet, innkjøpsteknologi til å kjøpe akkurat det vi trenger å levere ut hver dag. Samtidig forventer kundene våre god holdbarhet siden de ikke kan velge utløpsdatoen selv, og derfor fører vi en ansvarlig og raus holdbarhetspolicy slik at flest mulig blir fornøyde.

Alt vi ikke kan selge doneres tiMatsentralen.