Lave priser på Oda

Vi er den første matbutikken på nett i Norge med like lave priser som lavprisbutikkene.

Vi har laget verdens mest effektive verdikjede for dagligvarer. Istedenfor å ha mange små butikker spredt rundt, har vi ett stort lager. Det gjør at vi kan levere varer på døra til lave priser. 

Hvordan kan dere si at dere har «like lave priser» som lavprisbutikkene?

Vårt mål er at du skal være trygg på at du ikke betaler noe mer for handleturen din hos oss sammenlignet med en tur til en av de andre lavprisbutikkene. Derfor har vi laget en oversikt der du kan sammenligne prisene på et utvalg bestselgere hos oss med prisene i andre matbutikker. 

Er «like lave priser» inkludert frakt?
Vi sammenligner prisene uten frakt, men hos oss har du som regel alltid mulighet til å velge hjemlevering til kr 0,-.

Hva med prisene i Mathall-kategorien og ferskvarer?
Vi har dobbelt så stort utvalg som en vanlig lavprisbutikk. I Mathall-kategorien vil vi fortsette å selge ferskvarer og spesialvarer med høy kvalitet. Her er prisene veldig konkurransedyktige med det du vil få på supermarkedet eller i spesialforretninger. 

Hva med tilbud og medlemskap hos andre matbutikker? 

Vi matcher ikke spesielle tilbud som for eksempel “kjøp 3 betal for 2”, tilbud som kun gjelder noen få kunder eller krever at du er medlem. Målet vårt er heller å gi deg lave priser, hver dag. Utover det fokuserer vi på tilbud som reduserer matsvinn eller er spesielt tilpasset deg.

Hvor kommer prisene fra? 
Vi har egne ansatte som henter inn oppdaterte priser og følger med i markedet. Vi har i lang tid kjempet for større åpenhet om priser i dagligvarebransjen. I dag finnes det ingen fullverdig prisjakt.no eller liknende for dagligvarer. VGs matbørs, som tester prisen på en vanlig handlekurv, publiseres bare noen ganger i året. Derfor har vi laget en enkel prissammenligning der du kan sammenligne prisen på et utvalg bestselgere med andre matbutikker. 

Vil dere tilby samme priser i hele landet?
Du skal kunne være trygg på at du får lave priser hos oss, uansett hvor du bor. Du kan oppleve forskjeller i priser og tilgjengelighet avhengig av hvor og når du velger å få varene levert. Det er fordi vi tilpasser prisene til konkurransen i lokalmarkedet. I prissammenligningen vår vil vi alltid vise hvilken butikk vi har sammenlignet med. 

Sammenlign våre priser med andre matbutikker her.