Lave priser på Oda

Vi er den første matbutikken på nett i Norge med like lave priser som lavprisbutikkene.

Helt siden starten har vi ment at det var mulig å lage en matbutikk på nett med bedre kvalitet og utvalg enn et supermarked, og med like lave priser som en lavprisbutikk.

Nå er det ikke lenger sånn at du må i fysisk butikk for å finne de laveste prisene. De blir levert rett på døra. Vi mener at lave priser heller ikke skal bety lite utvalg, dårlig kvalitet eller mindre fokus på bærekraft, snarere tvert i mot.

Som en utfordrer i dagligvarebransjen er målet vårt å fortsette å presse lavpriskjedene på pris, og på den måten gi kundene våre en enklere og smartere handleopplevelse.

Er «like lave priser» inkludert frakt?
Vi sammenligner prisene uten frakt, men hos oss har du som regel alltid mulighet til å velge hjemlevering til kr 0,-.

Hva med prisene i Mathall-kategorien og ferskvarer?
Vi har dobbelt så stort utvalg som en vanlig lavprisbutikk. I Mathall-kategorien vil vi fortsette å selge ferskvarer og spesialvarer med høy kvalitet. Her er prisene veldig konkurransedyktige med det du vil få på supermarkedet eller i spesialforretninger. 

Hva med tilbud og medlemskap hos andre matbutikker? 

Vi matcher ikke spesielle tilbud som for eksempel “kjøp 3 betal for 2”, tilbud som kun gjelder noen få kunder eller krever at du er medlem. Målet vårt er å gi deg lave priser, hver dag. Vi har imidlertid ukentlige tilbud på et variert utvalg varer, og tilbud som reduserer matsvinn. 

Hvor kommer prisene fra? 

Vi har egne ansatte som henter inn oppdaterte priser og følger med i markedet. På den måten kan vi holde prisene våre lave, hele tiden.  

Vil dere tilby samme priser i hele landet?

Du skal kunne være trygg på at du får lave priser hos oss, uansett hvor du bor. Du kan oppleve forskjeller i priser og tilgjengelighet avhengig av hvor og når du velger å få varene levert. Det er fordi vi tilpasser prisene til konkurransen i lokalmarkedet.