Lave priser på Oda

Vi er den første dagligvarebutikken på nett i Norge med like lave priser som lavprisbutikkene.

Vi har laget verdens mest effektive verdikjede for dagligvarer. I motsetning til de andre lavprisbutikkene har vi ett stort lager, istedenfor mange små butikker. Det gjør at vi kan levere varer til en mye lavere pris. 

De siste årene har vi jobbet målrettet med å utvikle, teste og forbedre tjenesten vår. Nå fungerer det sånn at jo flere leveringer vi har, jo lavere blir prisene. Høsten 2021 nådde vi 300.000 kunder, noe som gjorde at vi kunne senke prisene på tusenvis av varer, permanent.  

Hvordan kan dere si at dere har «like lave priser» som lavprisbutikkene?

Vi ønsker å være helt åpne om prisene våre. Det skulle bare mangle. Vårt mål er at du skal være trygg på at du ikke betaler noe mer for handleturen din hos oss sammenlignet med en tur til en lavprisbutikk. Derfor har vi laget en oversikt der du enkelt kan sammenligne våre priser med andre matbutikker. I typisk Oda-ånd er oversikten en førsteversjon, og vi jobber med nye forbedringer!

Er «like lave priser» inkludert frakt?
Vi sammenligner prisene uten frakt, men hos oss har du alltid mulighet til å velge hjemlevering til kr 0,-.

Senker dere prisen på absolutt alle varer? Hva med Mathall-kategorien og ferskvarer?
Vi har senket prisene permanent på alle dagligvarer tilsvarende de du får i lavprisbutikkene, men vi har fortsatt dobbelt så stort utvalg. I Mathall-kategorien vil vi fortsette å selge ferskvarer og spesialvarer med høy kvalitet. Her er prisene veldig konkurransedyktige med det du vil få på supermarkedet eller i spesialforretninger. 

Hva med tilbud og medlemskap hos andre matbutikker? 

Vi matcher ikke spesielle tilbud som for eksempel “Kjøp 3 betal for 2”, tilbud som kun gjelder noen få kunder eller krever at du er medlem. Målet vårt er heller å gi deg lave priser, hver dag. Utover det fokuserer vi på tilbud som reduserer matsvinn eller er spesielt tilpasset deg.

Hvilke priser er det dere garanterer? Hva skjer om jeg finner en vare med lavere pris hos en annen lavprisbutikk enn hos dere? 
Gi oss beskjed på hei@oda.com eller i chatten vår! Skriv hvilken pris, butikk og tid du fant varen, så vil vi sjekke opp og endre prisen så fort vi kan. Vi har også prismatch med Rema1000 som betyr at hvis du allerede har handlet varen hos oss og finner billigere pris hos Rema1000, får du mellomlegget til gode på neste handel.

Hvordan fungerer prissammenligningen? Hvor kommer prisene fra? 
Vi har egne ansatte som henter inn oppdaterte priser hver ukedag. Vi har i lang tid kjempet for større åpenhet om priser i dagligvarebransjen. I dag finnes det ingen fullverdig prisjakt.no eller liknende for dagligvarer. VGs matbørs, som tester prisen på en vanlig handlekurv, publiseres bare noen ganger i året. Derfor har vi laget en enkel prissammenligning der du kan sammenligne våre priser med andre matbutikker.

Vil dere tilby samme priser i hele landet?
Du skal kunne være trygg på at du får lave priser hos oss, uansett hvor du bor. Vi følger Rema1000 sine priser fordi vi har flest sammenlignbare produkter med dem. Det kan forekomme forskjeller i prisene avhengig av hvor du bor. Det er fordi vi tilpasser prisene til konkurransen i lokalmarkedet. I prissammenligningen vår vil vi alltid vise hvilken butikk vi har sammenlignet med. 

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre måten vi henter inn priser på. Si ifra om du finner en vare med høyere pris, så oppdaterer vi umiddelbart.

Sammenlign våre priser med andre matbutikker her.