Viktig informasjon i forbindelse med koronaviruset

Vi oppdaterer denne artikkelen fortløpende.

Vi vet at mange har spørsmål og bekymringer rundt utbruddet av koronaviruset. Vi følger nøye med på situasjonen for å kunne levere en trygg og god tjeneste for kundene våre. Derfor har vi innført noen midlertidige rutiner ved levering:

- Vi har midlertidig stoppet å ta imot pappesker. 

- Vi stopper midlertidig å bære varer over dørstokken og inn i kundenes hjem.

(Men vi ringer eller banker fortsatt på, og sier hei med et smil!)

Vi kan ta med oss panten din, dersom du ikke er smittet eller i karantene. Sett posen utenfør døren når vi kommer, så tar vi den med oss!

⚠️ Er du i hjemmekarantene?

Dersom du handler hos oss fra hjemmekarantene oppfordrer vi deg til å holde god avstand til sjåføren og bruke  leveringsinstruksjonene til å informere oss på forhånd. Det skaper trygghet og forutsigbarhet for våre ansatte.

1
Vi vil sette fra oss varene på dørterskelen eller oppgangen din.
I den forbindelse ber vi deg sørge for at du har gode, oppdaterte instrukser om hvor vi kan plassere varene dine trygt. Du kan endre leveringsinstruksjonene dine her

Bor du i en husstand som har tilgang til å få levering utenfor døren, kan du gjerne slå det på i brukerinnstillingene dine før du bestiller.

2
Vi reduserer kravene til signatur for å bekrefte at du har mottatt tobakk, alkohol eller medisin, slik at graden av nærkontakt mellom kunder og sjåfører reduseres.

Hvilke andre tiltak gjør vi?

Vi følger Folkehelseinstituttets oppdaterte retningslinjer og har også et ekstra fokus på smittevern gjennom hele verdikjeden vår:

Vi har innført nye og strenge rutiner på håndhygiene, begrenset nærkontakt og renhold av overflater. Vi har egne ansatte som passer på at rutinene overholdes, og vi oppfordrer ansatte til å unngå offentlig transport og unødvendig reising.


Hva kan du som kunde gjøre?

Følg ellers rådene og instruksene fra Folkehelseinstituttet.


Andre spørsmål

Har du spørsmål, bekymringer eller ønsker å komme i kontakt med oss, kan du som alltid ta kontakt med kundeservice på chat, telefon 22102120 eller hei@kolonial.no.