Handle for andre

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre produktet vårt, og er nå i en prosess der vi ønsker å standardisere bestillingsflyten for de som ønsker å handle på vegne av andre, enten man er verge for noen eller en større institusjon som bestiller for flere personer. Vi får dessverre ikke åpnet noen ny konto for tiden, da vi kun fokuserer på å forbedre den nye løsningen.

Vi skal gjøre alt vi kan for å få dette raskt på plass slik at du og de du vil handle for får en god løsning.

Send gjerne informasjonen under til handlehjelp@kolonial.no, og vi vil kontakte deg så snart vi har et ferdig produkt (rundt september/oktober 2019)

Antall brukere:
Postnummer:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Mail:

Takk for tålmodigheten!