Jeg har fått superbruker-tilgang til "Handlehjelp for assisterte brukere". Hva nå?

1

Du skal ha mottatt en e-post med instruksjoner om å sette nytt passord. Følg instruksjonene i e-posten.

2

Det første du ser etter at du har  logget inn på Kolonial.no er siden "Bruker-administrasjon". (Dersom du ikke har dette foran deg, kan du komme hit ved å velge menyvalget "Dine brukere" øverst til venstre.)

3

Følg instruksjonene for å opprette en ny bruker (som trenger hjelp til å handle) eller en ny superbruker eller bestiller (som skal administrere eller bestille for andre).