Som superbruker: Slik lager du en ny bruker

Dersom du er superbruker i "Handlehjelp", slik lager du en ny bruker:

1

Det første du ser etter at du har  logget inn på Kolonial.no er siden "Bruker-administrasjon". (Dersom du ikke har dette foran deg, kan du komme hit ved å velge menyvalget "Dine brukere" øverst til venstre.)

2

Sørg for at du er på fanen "Brukere" (dersom du har tilgang til fler) og trykk på knappen "Opprett ny bruker".

3

Under Personalia skriver du inn fornavn, etternavn, fødselsdato og mobilnummer på den aktuelle brukeren. Siden assisterte brukere (som trenger hjelp til å handle) ofte ikke har egen e-post, kan man benytte en forhåndsutfylt e-postadresse. Hvis brukeren har sin egen e-postadresse eller en verge eller et familiemedlem ønsker og har godkjent direkte adgang til kontoen, vennligst oppdater dette feltet. Passordet kan også byttes ut om ønskelig, men dette er brukerens passord. Bestillere skal ikke benytte seg av dette passordet. Videre kan du fylle ut leveringsadresse, instruksjoner for levering og foretrukket betalingsmetide, inkludert fakturainformasjon. Fakturainformasjonen kan være en annen enn leveringsadresse (for eksempel til en økonomisk verge).