Som superbruker: Slik lager du en ny superbruker eller bestiller

Dersom du er superbruker i "Handlehjelp", slik lager du en ny superbruker eller bestiller:

1

Det første du ser etter at du har  logget inn på Kolonial.no er siden "Bruker-administrasjon". (Dersom du ikke har dette foran deg, kan du komme hit ved å velge menyvalget "Dine brukere" øverst til venstre.)

2

Sørg for at du er på fanen "Superbrukere og bestillere" trykk på knappen "Opprett ny superbruker".

3

Under Personalia skriver du inn fornavn, etternavn, e-post og mobilnummer på den aktuelle superbrukeren. Huk av for "Send e-post med passordinformasjon" for å sende en e-post til den nye superbrukeren slik at han/hun kan logge seg inn.

4

Under "rettigheter" velger du enten "Alle avdelinger" eller den avdelingen denne superbrukeren eller bestilleren skal ha tilgang til å bestille for. Du kan velge å gi personen både "superbruker"-rettighet (mulighet til å opprette og administrere brukere, bestillere og andre superbrukere), "bestiller"-rettighet" (mulighet til å bestille på vegne av brukere) eller begge deler. Trykk deretter "Lagre.