Pakketillegg på mindre bestillinger

På mindre bestillinger kommer det med et lite pakketillegg. Vi tilbyr både gratis levering og gratis pakking. På mindre bestillinger er imidlertid ikke mulig å pakke varene uten å ta et lite beløp for det.


Pakketillegget baseres på hvor mye du handler for. Andre kostnader knyttet til levering, pappesker, pant og vektreservasjon kommer utenom.


De aller fleste av kundene våre handler for flere dager av gangen, og vil normalt være upåvirket av tillegget. Med dette systemet vil de som handler lite av gangen betale en mer realistisk pris for pakking og transport av varer.

Priser på pakketillegg

Prisene på pakketillegg varierer fra 0-99 kr. Pakketillegget er alltid synlig i handlekurven din. Trykk eller hold over informasjonsknappen (i) ved siden av pakketillegget, så ser du hvilket beløp du trenger for å unngå tillegget. Merk at prisen på pakketillegg kan variere noe.


For nye kunder er prisene litt annerledes. De første 90 dagene etter at du registrerer deg, er pakketillegget på alle bestillinger følgende:

  • 99 kr for bestillinger under 600 kr
  • 59 kr for bestillinger under 800 kr.
  • 29 kr for bestillinger under 1000 kr.

Hvis du har gjort færre enn 3 bestillinger etter 90 dager gjelder fortsatt regelen, men kun fram til du gjør din tredje bestilling, da går du over til de normale pristilleggene.For å handle på Oda må du ha en brukerkonto. Vi har ingen krav til minimumshandel og vi har ingen bindingstid. Vi er ikke et abonnement, så du kan kjøpe så lite eller mye og så sjelden eller ofte du vil. Her kan du lage brukerkonto