Slik fungerer hjemleveringsboks - levering mens du ikke er hjemme

Våren 2017 gjennomfører vi en test med hjemlevering selv om du ikke er hjemme. Vi har søkt pilotdeltakere som ønsket å få maten levert i en låst hjemleveringsboks på utsiden av huset.  Les mer her

Jeg ønsker levering mens jeg ikke er hjemme og har fått min hjemleveringsboks installert. Hva nå?

1

Sørg for at du er registrert og logget inn på Kolonial.no med den e-postadressen som er registrert i pilotprogrammet.

2

Når du er satt opp i pilotprogrammet og logget inn hos oss, kan du handle i butikken som vanlig.
Når du går til kassen vil du få noen flere utleveringsvalg enn normalt. Se etter valgalternativene «Hjemme» og «Ikke hjemme». Velg «Ikke Hjemme» og følg instruksjonene.

3

Vi setter stor pris på at du gjør leveringen enkel ved å se over  leveringsinstruksjonene dine før du gjennomfører bestillingen - eller like etterpå. Skriv gjerne noe om hvor sjåføren vår finner boksen og oppgi låsekoden i dette feltet.

4

Når du har bekreftet og betalt bestillingen vil du motta en bestillingsbekreftelse som normalt.

5

Det er fint om du passer på at boksen er tom og klar til å motta varer den dagen du har bestilt!

Hvordan kan jeg bli med?

Vi tar imot interesse til neste fase - hvor prototypen av boksen skal testes med flere kunder. Vi ser for oss at dette blir til høsten.   Klikk her for å melde din interesse!

Høsten 2017: Levering i transportkasser

Her kan du lese mer