Forsinket hjemlevering

Å levere presis er selvfølgelig svært viktig for både deg og oss, og det er selvsagt at du skal kunne stole på at vi kommer når vi sier.

Likevel kan ting skje. Dersom leveringen av varene står i fare for å bli forsinket, vil vi gi deg beskjed så fort vi har kunnskap om det, og også forsøke å estimere når vi kan levere. Som regel vil du motta en SMS. Opplever du dette er vi svært lei oss. Vi beklager så mye!

• Dersom du får levering 15 minutter for sent vil vi normalt tilby pengene tilbake for leveringen.
  • Dersom vi er mer enn 45 minutter forsinket tilbyr vi gjerne gratis levering på neste handel i tillegg.

Du kan selvfølgelig alltid ta kontakt med oss om du har spørsmål. Her kan du lese mer om forsinkelse i betingelsene våre. Ved forsinket levering på mer enn 2 timer står du fritt til å velge om du vil heve kjøpet eller akseptere nytt leveringstidspunkt.