Endring av fast bestilling for bedrifter

Endringer som er permanente, eller gjelder flere bestillinger i en periode fremover, gjør du direkte i handlelisten.

Gjelder endringen kun for førstkommende bestilling, følg instruksene nedenfor:

Det er ulike måter å fjerne og legge til varer på en fast bestilling avhengig av om du husker å endre før eller etter bestillingstidspunktet kl 14.00:

Legge til varer

Før 14.00:
1
Legg «tilleggsvarene» rett i handlekurven. Alt som ligger i handlekurven kommer med når fast bestilling legges inn.
Etter 14.00 (men før bestillingsfrist kl. 20.00):
1
Legg varene i kurven
2
Trykk fortsett
3
Velg at du ønsker varene på bestillingen som allerede ligger inne.

Fjerne varer

Før 14.00:
1
Det finnes dessverre ikke noen veldig smidig måte å fjerne varer kun fra førstkommende bestilling. Om endringen gjøres før 14.00 må varen fjernes fra handlelisten for deretter å legges til igjen før neste bestilling gjennomføres. Vi jobber med å finne enklere løsninger her.
Etter 14.00 (men før bestillingsfrist kl. 20.00):
1
Kanseller bestillingen
2
Kjøp bestillingen på nytt
3
Gjør endringene i handlekurven
4
Gå videre til kassen og bekreft kjøp
Tips! Har du varer i listen som dere ikke trenger så ofte? Du kan lage så mange lister du ønsker. En liste kan inneholde de varene dere trenger en gang i blant og leveres med en annen hyppighet enn «ukeslisten». Du kan velge mellom hver uke, annenhver, hver tredje eller hver fjerde.