Hvordan priser dere rettene?

Prisen på rettene kan leses på to måter, og begge er oppgitt. Det ene er porsjonsprisen, som er prisen på én porsjon av retten. Denne gjør det enkelt å sammenligne. Siden vi ikke kan selge deg mindre enn én av hver ingrediensvare (f.eks. en halv ost), oppgir vi også prisen for alle varene vi må selge deg for å kunne lage retten, selv om du ikke bruker opp alt.

Husk at vareforslagene bare er forslag, og at det er enkelt å fjerne varer før du legger retten i handlekurven. Hvis du klikker på hver ingrediens kan du velge om den skal inkluderes i handelen eller ikke. Du vil se at prisen går ned hvis du velger ting bort.