Slette lagret kortinformasjon

Ved å lagre kortinformasjonen din trygt hos vår betalingsleverandør kan vi tilby raskere betaling. Du kan til en hver tid slette informasjonen dersom du ønsker det. Det kan du enkelt gjøre ved å gå til innstillingene dine og deretter velge «betaling», eller ved å klikke her.