Retur av tomflasker og pant

Vi kan ta imot panten din. I samarbeid med Infinitum har vi laget en pose spesielt for å ta imot pant. Kjøp posen i nettbutikken, fyll den med tomflasker, knyt igjen og send den med vår sjåfør neste gang han eller hun kommer. Du vil få beløpet for panten som en tilgodelapp (et fratrekk) på din neste handel hos oss.  Les mer om ordningen og kjøp panteposen her.

Det er svært viktig at du ikke kaster glass i posen, og kun flasker med pantemerker.

Slik foregår det

1
Vår sjåfør scanner posen for å knytte den til deg - men også du kan scanne posen med strekkodeleseren i appen vår. Slik kan du forsikre deg at nettopp denne posen er tilknyttet din konto.
2
Når posen din ankommer vårt lager scannes den på nytt, og blir deretter hentet av Infinitum innen 5 dager fra vi har hentet posen hos deg. Den blir kjørt til et av Infinitums produksjonsanlegg for registrering.
3
Panten mates pose for pose inn i maskinene som teller opp panten. Det opprettes såkalte pantedatafiler som overfører pantebeløpene fra Infinitums systemer til våre kunder kontoer. 

Ved å følge med på  brukerkontoen din har du til enhver tid oversikt over opptellingen og om du har fått panten tilbake:

    Registrert: Strekkoden på posen er scannet av deg eller sjåføren. Dette gjøres for å knytte posen til din konto, slik at resten av prosessen går automatisk. 
    Mottatt: Posen er ankommet og scannet på vårt varelager og er klart til å tas videre til Infinitum. Denne meldingen vil stå kun samme dagen posen er ankommet oss. 
    Under behandling: Posen er ankommet Infinitum og er klar til å telles opp. Alle poser som er mottatt settes til statusen "under behandling" hver natt. 
    Opptalt og utbetalt: Prosessen er fullført, og beløpet for innlevert pant vil være synlig under "Dine kuponger".
    Feil under behandling: Dersom noe skulle gå galt i prosessen, eller om det tar uventet lang tid fra posen ble registrert som mottatt til den er opptelt, vil du automatisk få utbetalt et gjennomsnittsbeløp. Tilgodelappen legges rett i din bruker og trekkes ifra på neste handel.
4
Dersom noe går galt underveis eller det tar mer enn 14 dager fra posen ble registrert som mottatt hos oss vil du få utbetalt et gjennomsnittsbeløp.
Kjøpe en pantepose? Tilgodelapp?

Vi tjener ikke penger på salg av disse sekkene, vi selger dem for det samme som det koster å tilby returtjenesten og å lage posene. Ønsker du å levere inn pant kostnadsfritt, kan du etter avtale gjøre dette på hovedlageret vårt. Der vil du også kunne motta penger kontant.