Betalingsmetoder for «assisterte brukere»

Hvordan kan assisterte brukere betale?

Assisterte brukere kan velge mellom tre måter å betale på:

1
Papirfaktura i posten (kr. 25,-)
En samlefaktura med alle kjøpene forrige 30 dager sendes ut i slutten av hver måned.
2
Faktura på e-post (kr. 0,-)
En samlefaktura med alle kjøpene forrige 30 dager sendes ut i slutten av hver måned.
3
Kredittkort (kr. 0,-)
For å betale med kort må du selv eller pårørende registrere kortdetaljene dine og hver handel må bekreftes med CVC-kode fra kortets bakside. Det er vanlig at kommunale retningslinjer o.a. ikke lar omsorgsarbeidere eller assistenter hjelpe med innleggelse av kortopplysninger.