Slik fungerer handlehjelp for «assisterte brukere»

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan ikke lage konto selv.

1

For å komme i gang må du ta kontakt med en myndighet, assistent eller ordning som leverer til «assisterte brukere» gjennom oss. De vil hjelpe deg med å lage en konto.

2

Hvis du bor i Bærum kommune kan du søke Tildelingskontoret i Bærum kommune om vedtak til handlehjelp. Her kan du lese mer

Hvordan bestiller man?

Selve bestillingen gjøres på vanlig måte når du er logget inn i nettbutikken. Dette kan enten gjøres av en assistent (En «bestiller») eller brukeren selv, som kan logge inn med sitt vanlige, personlige brukernavn og passord. «Bestillere» har ikke behov for brukernavn og passord for å bestille på vegne av sine brukere.

Bestillingsfrist og frist for å endre bestillingen

Dagligvarene må bestilles innen kl. 16 dagen før utleveringsdag og leveres enten formiddag eller kveld, avhengig av hvor brukeren bor. Her kan du sjekke hva som gjelder i et enkelt postnummer. Dersom vi ikke leverer til assisterte brukere i ditt område ennå, ta kontakt med oss, så ser vi om vi kan inngå en avtale.

Dersom du er vedtaksbruker i Bærum kommune, gjelder andre betingelser.

Hvordan betaler man?

Her kan du lese mer om betalingsalternativer for «assisterte brukere»

Når og hvordan blir varene levert?

Her kan du sjekke leveringstilbudet og prisene som gjelder for ditt postnummer

Dersom du er vedtaksbruker i Bærum kommune, gjelder andre betingelser.