Tilbyr dere catering?

I samarbeid med Nobel Catering & Conditori tilbyr vi catering av fantastisk kvalitet. De fokuserer på de beste råvarene, kunnskapsrike kokker, fristende utseende og delikat presentasjon.

Nobel Catering & Conditori bruker aller helst kortreiste produkter og råvarer og legger stor vekt på matsikkerhet med kvalitetskontroll på alle leveringer. Alt håndlages fra bunnen av og alle retter og kaker er ferskvare. Med over 30 års erfaring har de klart å holde produksjonskostnadene nede slik at kvalitet ikke trenger å gå på bekostning av pris. Det er bra

Når du bestiller catering via Kolonial.no er det Nobel Catering & Conditori som står for hele bestillingen fra skjemaet er sendt inn til maten er levert. Betaling og bestillingshistorikk ligger også hos dem. Har du spørsmål kan du ta direkte kontakt med dem på denne siden.