Glemt passord

Har du glemt passordet ditt?

Isåfall kan du nullstille det her. Skriv inn e-postadressen din, så sender vi deg instruksjoner for hvordan du setter et nytt.
Vi vet ikke passordet ditt - hvis du har glemt det kan du bare få tilgang til kontoen ved å nullstille passordet med linken ovenfor.

Jeg får ikke e-posten

Av sikkerhetsmessige årsaker gir vi deg ikke beskjed hvis du skriver inn en e-postadresse som ikke finnes i systemet.
Derfor bør du dobbeltsjekke at dette er samme e-postadresse som du registrerte deg med (ikke jobbmailen din eller lignende).

Passordsikkerhet

• Passord er personlig, og derfor lagrer vi heller aldri selve passordet ditt i klartekst hos oss.
    Aldri del passordet ditt med andre (Selv ikke ansatte i Oda)
  • Skriv aldri ned passord
  • Bytt passord regelmessig og ikke bruk samme passord flere steder
  • Logg ut av Oda etter bruk, særlig hvis du deler maskin med andre

Les mer om sikkerhet her