Kan man tjene Norwegian CashPoints på Kolonial.no?

Ja det kan du! Det er to måter å tjene CashPoints på hos oss:

1
Du kan få 300 CashPoints ved å registrere kontoen din hos på kolonial.no/r/norwegian/ og fylle inn Reward-nummeret ditt. Du vil automatisk motta 300 CashPoints etter tre handler på minst 600,-. Gjelder nye kunder. Du vil motta dine CashPoints omtrent et døgn etter at den tredje bestillingen din er levert eller plukket opp.
2
Du kan handle hos oss med kredittkort fra Bank Norwegian og få 3% CashPoints på alt du har handler.
Du vil normalt motta poengene innen 2-3 dager etter du har blitt belastet.

Hvordan tjener jeg CashPoints på det jeg kjøper?

Det er veldig enkelt! Finn matvarene, legg det til i handlekurven og betal bestillingen med Norwegian-kortet ditt. Så tjener du 3% CashPoints på alt du har handlet.