Er bestillingen bindende?

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server. Når vi har registrert bestillingen din, vil vi bekrefte denne gjennom å sende deg en bestillingsbekreftelse på e-post. Sammen med  salgsbetingelsene våre utgjør bestillingsbekreftelsen det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Når du bekrefter og betaler bestillingen aksepterer du også at en del av varene vi selger har begrenset angrerett.

Bestillingen kan kanselleres helt fram til bestillingsfristen for den leveringstiden du har valgt. Dette kan du selv gjøre ved å klikke deg inn til kvitteringen som du finner på kolonial.no/bestillinger/.