Endre adresse eller oppdatere informasjon om bedriften

Du kan enkelt oppdatere og endre både fakturaadresse, leveringsadresse og foretrukket betalingsmetode selv. Hvis du ønsker at spesiell informasjon skal komme med på fakturaen, f.eks. navn på bestiller, PO-nummer eller en referanse, kan du legge til dette under feltene for fakturareferanse.

Dette gjør du ved å logge inn på brukeren din og deretter trykke på navnet på din bedrift, eller ved å klikke her.