Slik fungerer gavekortkode

Har du mottatt en gavekortkode? Slik gjør du:

1

Lag en konto hvis du ikke har det allerede. Du må ha registrert en konto hos oss for å kunne bruke gavekort-koder.

2

Når du er logget inn finner du en link («jeg har et gavekort») nederst på  handlekurv-siden. Foreløpig må du bruke nettbutikken, da appene ikke har dette feltet.

3

Fyll inn koden din og trykk OK. Du vil få en respons i form av et gult blink og en minuslinje på totalsummen.

4

Gå deretter videre til betaling ved å trykke «Fortsett».

Hvordan kan jeg kjøpe gavekort?

Gavekort er for tiden utsolgt mens vi finner en bedre løsning.

Hvordan blir gavekortet levert?

Gavekortene er kort med konvolutter som kan kjøpes i nettbutikken hvis ikke annet er oppgitt.

Jeg bor i en annen del av landet, kan jeg fortsatt kjøpe gavekort?

Siden gavekortet leveres som et fysisk kort, er det foreløpig litt klønete å få det utlevert dersom du ikke kan motta levering fra oss. Ta kontakt med kundeservice, så finner vi en løsning - f.eks. at vi poster det.

Hvor lenge er gavekortet gyldig?

Utløpsdatoen er oppgitt på selve gavekortet. Det er vanlig at gavekort er gyldige ut inneværende år, eller ut neste år for gavekort som kjøpes i julesesongen.